keep some room in your heart

for the unimaginable

OVER neurofeedback Institute

 The Neurofeedback Institute wordt gerund door Vera van Haren en Daphne Geerts.

 

Vera van Haren

 

Vera heeft een achtergrond als sociaal psycholoog en is naast  neurofeedback-coach ook werkzaam in het bedrijfsleven als trainer in persoonlijk leiderschap en aanverwante onderwerpen.

 

“Ik geloof in een stevig persoonlijk fundament;  goed voor je lijf zorgen met de juiste voeding (slaap, hygiëne, ademhaling), goed voor je geest zorgen met aandacht voor het moment en het lef hebben om reflectief en bewust te zijn en goed voor je brein zorgen met rust en neurofeedback. Met zo’n fundament creëer je een basis om je potentieel te benutten en te kunnen doen, wat jij hier te doen hebt.”

“Na vele jaren ervaring als psycholoog en coach ben ik zo blij met de vondst van neurofeedback. Het is een ongelooflijke methode om transformatie-en groeiprocessen enorme kracht bij te zetten en écht impact te kunnen hebben.

Naast haar werk is ze ook, en vooral gewoon Vera.  Toegankelijk, veilig en scherp. Vrouw, moeder, dochter zus en vriendin. En boven alles altijd zelf in ontwikkeling.

Daphne Geerts

Daphne is naast Neurofeedback-coach ook Mindfulness trainer. Ze begeleidt je graag in je persoonlijke ontwikkeling op diverse vlakken zodat er zowel fysiek, geestelijk als mentaal balans ontstaat in het dagelijks leven. Naast het begeleiden van de neurofeedback sluit Daphne als  coach zeer goed aan bij de behoeftes en wensen van de ander en geeft hierin advies, zodat ieder individu balans kan vinden in zichzelf. 

06 39440593

Klaaskampem 22
1251 KP Laren