keep some room in your heart

for the unimaginable

OVER neurofeedback Institute

 The Neurofeedback Institute wordt gerund door Vera van Haren en Daphne Geerts.

 

Vera van Haren

 

Vera heeft een achtergrond als sociaal psycholoog en is naast  neurofeedback-coach ook werkzaam in het bedrijfsleven als trainer in persoonlijk leiderschap en aanverwante onderwerpen.

 

“Ik geloof in een stevig persoonlijk fundament;  goed voor je lijf zorgen met de juiste voeding (slaap, hygiëne, ademhaling), goed voor je geest zorgen met aandacht voor het moment en het lef hebben om reflectief en bewust te zijn en goed voor je brein zorgen met rust en neurofeedback. Met zo’n fundament creëer je een basis om je potentieel te benutten en te kunnen doen, wat jij hier te doen hebt.”

“Na vele jaren ervaring als psycholoog en coach ben ik zo blij met de vondst van neurofeedback. Het is een ongelooflijke methode om transformatie-en groeiprocessen enorme kracht bij te zetten en écht impact te kunnen hebben.

Naast haar werk is ze ook, en vooral gewoon Vera.  Toegankelijk, veilig en scherp. Vrouw, moeder, dochter zus en vriendin. En boven alles altijd zelf in ontwikkeling.

Nathalie Hoetmer

Nathalie heeft een achtergrond als ontwikkelingspsycholoog waarbij ze zowel volwassenen als kinderen begeleidt met o.a. een hoge prikkelgevoeligheid en concentratie problemen. Waaronder mensen met autisme, ADHD en niet aangeboren hersenletsel.

“Het geeft mij veel voldoening als ik zie hoe mensen optimaler in een situatie kunnen functioneren. Een kind wat ineens de lesstof veel sneller oppakt bijvoorbeeld of iemand die zich helderder voelt en daardoor adequater op een situatie kan reageren bijvoorbeeld door direct taken op te pakken in plaats van ze alsmaar voor zich uit te schuiven.”

Daarnaast is Nathalie in opleiding tot yoga-docent omdat ze in haar werk als psycholoog steeds meer merkte dat bij alleen aandacht voor het geestelijke, veel informatie van iemands leven ontbreekt. Wanneer je kijkt naar het geheel en zowel fysiek, mentaal als geestelijk zoekt naar een balans, kan je als coach veel meer betekenen.

 

06 39440593

Houtweg 29

1251 CS Laren